• Mån-Fre: 6-17
  Lör: 6-14, Sön: 8-14

På jakt efter ett klassiskt konditori i Malmö?
Välkommen in!

Konditori Malmö

Letar du efter ett härligt och traditionellt konditori i Malmö? Då ska du titta in till oss på Bellevue Konditori. Här erbjuder vi stenugnsbakat bröd och alla möjliga sorters godsaker. Vi bakar allting själva på plats i våra lokaler, samt använder oss i hög grad av lokalproducerade och ekologiska produkter, för bästa möjliga kvalitet. Välkommen in!

Något för alla smaker

Oavsett om du gillar sötsaker eller föredrar ett gott bröd har vi någonting för dig. Med ett brett utbud av härliga bakverk kan du vända dig till oss för såväl frukost- som fikabröd. Vi ser till att alla våra produkter håller hög kvalitet. Förutom att de alltid smakar gott innehåller de i hög utsträckning närodlade och ekologiska ingredienser. Många har bekräftat den kvalitet vi levererar. Bland annat utsågs vår semla till Malmös bästa år 2008.

Ditt konditori i Malmö

Till oss kan du vända dig inför den stora födelsedagsfesten eller bara titta in för en härlig fika med gott kaffe och något sött till. Vi erbjuder ett flertal olika tårtor specialanpassade efter dina önskemål. Om beställningen är av en tillräckligt stor omfattning har vi dessutom möjlighet att leverera den till din adress. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar kring detta.

Allt för festen

På Bellevue Konditori har vi inte enbart sötsaker. Förutom vårt populära stenugnsbakade bröd har vi vackra och goda smörgåstårtor till försäljning. Smörgåstårta är kanske den optimala bjudmaten då den är lika uppskattad som smidig att servera. Efter upphämtning förvaras den i kylen tills det är dags att servera den. Släpp oron och låt oss ordna både middag och efterrätt. Vi garanterar att dina gäster kommer att bli mer än nöjda.

Härligt baguett från Konditori i Malmö

Bland vårt breda utbud av varor hittar du:

 • Tårtor (Av diverse slag)
 • Fikabröd
  • Kakor
  • Bullar
  • Semlor (Under säsong)
  • Lussebullar (Under säsong)
 • Stenugnsbakat bröd
  • Fylld Baguette
 • Smörgåstårta

Service och Kvalitet

Hos oss på Bellevue Conditori möts du alltid av engagerad och kunnig personal. Har du några specifika önskemål gör vi alltid vårt bästa för att möta dessa. Tack vare passionerade bagare och bra ingredienser kan vi utlova kvalitet varje gång du handlar av oss.

För Malmös bästa konditori – Välkommen in du med!

Bellevue Conditori

Bellevue Conditori firar 25-årsjubileum! Vi erbjuder som vanligt ett brett sortiment med många välsmakande bakverk till bra priser. Välkommen.

Kontaktinformation

Bellevue Conditori
Bellevuevägen 31A
21772 Malmö
040-269580

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill beställa tårta efter egna önskemål. Vi hjälper dig.